Blog

Ned-Moove zoekt nieuwe bestuursleden

12 januari 2011

Moodlefacts

De Nederlandstalige Moodle Vereniging (Ned-Moove) zoekt nieuwe bestuursleden nu Pieterjan Heyse en Hans de Zwart aan het einde van hun bestuurstermijn zijn gekomen en zich niet herkiesbaar hebben gesteld.

Gelukkig hebben zich al twee nieuwe kandidaten gemeld, maar het bestuur van Ned-Moove wil graag dat de leden uit meerdere kandidaten kunnen kiezen. De termijn van een bestuursfunctie is overigens drie jaar.

Ben je lid van de Ned-Moove? Kom dan in actie voor deze vereniging! Je kan je tot 30 januari opgeven via het e-mailadres info@ned-moove.nl.

Op de jaarlijkse ledenvergadering (inclusief seminar over Moodle 2.0) dat gehouden wordt op 2 februari, zullen de leden de nieuwe bestuursleden kiezen.

Tags

 

2 Comments

  1. Kunnen jullie aangeven wat het betekent om in het bestuur te zitten? Hoeveel tijd is er bijvoorbeeld mee gemoeid?

  2. Het bestuur organiseert vooral kennisdeling over Moodle d.m.v. evenementen. Daarvoor vergaderen we 4,5 keer per jaar en via een afgeschermd Moodle forum. Buiten de evenementen om waar je aanwezig bent, is het ongeveer gemiddeld 2, 3 uur per maand werk.