Moodle cursus bouwen n.a.v. analogie Lego

Het gaat  vooral om het middengedeelte van onderstaande video. Hoe bouw je een cursus in Moodle? Naar aanleiding van de analogie van de legoblokjes heeft Tomaz Lasic de presentatie in een video verwerkt. Het geeft goed weer dat je verschillende bouwstenen moet gebruiken. Bouwstenen zoals bronnen, activiteiten, evaluatie/reflectie, samenwerken, enz. Welke je gebruikt, hoeveel van elk en in welke volgorde blijft uiteraard afhankelijk van je eigen didactische aanpak.

Eerder schreven we al over de Slideshare-presentatie die aan deze video ten grondslag ligt.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees