2 februari 2011, Ned-Moove jaarvergadering en Moodle 2.0 seminar

  • Moodle blog
  • >
  • 2 februari 2011, Ned-Moove jaarvergadering en Moodle 2.0 seminar

De Ned-Moove nodigt haar leden weer uit voor de jaarvergadering en traditiegetrouw wordt dit evenement gecombineerd met het delen van kennis, ditmaal uiteraard over Moodle 2.0. Het exact programma wordt nog op de site van Ned-Moove.nl geplaatst, maar noteer alvast in uw agenda:

2 februari 2011, Ned-Moove jaarvergadering en Moodle 2.0 seminar.

Tijd: 15:00 – 19:00 uur

Plaats: Stoas, Wageningen

Vanwege praktische zaken zoals catering, vraagt de Nederlandstalige Moodle Vereniging wel om te melden dat u komt. Dus meldt u aan voor deze bijeenkomst. Bent u (helaas) nog geen lid, lees dan waarom u dit wel zou ‘moeten’ doen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees