Moodlebook: Moodle in de stijl van Facebook

Er komen steeds meer mensen die voor Moodle 2.0 een template (thema, lay-out) hebben ontwikkeld en ze worden ook steeds mooier. Dat mag ook wel, want de standaardtemplates van Moodle 1.x geven de gemiddeld grafisch vormgever nogal wat jeuk.

Wellicht door een wedstrijd voor de mooiste Moodle 2.0 template, maar de lijst op templatedatabase op Moodle.org wordt steeds meer gevuld met leuke en strakke templates. Bekijk bijvoorbeeld deze Moodle Transformer template.

Julian Ridder, beter bekend als de Moodleman, heeft het Moodlebook template ontwikkeld, welke uiteraard lijkt op Facebook. Als we maar niet vergeten in welke programma we aan het leren en netwerken zijn….

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees