Cursussen delen op Moodleshare.com

Een leuk initiatief van Moodleshare.com. Als je een cursus hebt die anderen ook mogen volgen, maar de eigen Moodle site staat gasten niet toe, dan kan je je cursus op Moodleshare.com plaatsen. Op de Moodle site worden al diverse (Engelstalige) cursussen gedeeld over verschillende onderwerpen, zoals wetenschappen, sociale studies, persoonlijke ontwikkeling, kunstgeschiedenis en nog veel meer.

Je kan zelf ook cursussen volgen, want zijn ze allemaal openbaar met gasttoegang. Alle cursussen kan je ook downloaden en gebruiken in je eigen Moodle site. Er staat gelukkig bij hoeveel Mb elke cursus is, want 80 of 100 Mb voor een cursus komt regelmatig voor.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees