Importeer vanuit Dropbox naar Moodle 2

Rechtstreeks een document van je eigen Dropbox aan je cursus toevoegen. Met de nieuwe Moodle 2.0 functie Repository kan je verschillende opslagsystemen koppelen, en gelukkig staat Dropbox daar nu ook bij.

Als de koppeling eenmaal is gelegd, kan je bij ‘Bron toevoegen | Bron’ (in Moodle 1.x is dit ‘Bron toevoegen | Bestand/website linken) ook je Dropbox benaderen en je document importeren. Dit document wordt overigens gekopieerd naar Moodle, dus geen rechtstreekse link. Opletten dus als je het origineel op Dropbox wijzigt.

Onderstaande video laat zien hoe je Dropbox en Moodle koppelt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees