The #Moodle Daily

Paper.li is een nieuwe dienst op internet en zij zorgt dat gedeelde links op Twitter in een dagblad-stijl te lezen zijn. Kranten kunnen worden gemaakt voor elke Twitter-gebruiker, lijst of # tag. En The #Moodle Daily is een krant over  Moodle. Alle twitterberichten met URL’s worden doorzocht op teksten, foto’s, video, enz.  Van deze content wordt een overzichtelijke krant gemaakt, die elke dag wordt vervest. Omdat het een nieuwe dienst is, zal er de komende tijd nog nieuwe functies bij komen.

Dus morgenochtend bij het ontbijt: Croissantje, koffie en . . . The #Moodle Daily

The #Moodle Daily (dd. 18 november 2010)

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees