Totara, de Moodle voor het bedrijfsleven

Totara LMS wordt een speciale versie van Moodle voor het bedrijfsleven. Totara is ook de naam van een nieuw bedrijf wat een joint venture is van Kineo, Catalyst IT en Flexible Learning Network.

De visie voor Totara is specifiek gericht op de eisen van het bedrijfsleven, de industrie en de beroepsopleiding. Dit in tegenstelling tot de ’traditionele’  kijk op Moodle. De specialiteit van Totara is het leren op de werkplek en deze wordt geleverd via innovatieve functies, design, professionele documentatie en ondersteuning. Zelf zeggen ze hierover:

The new corporate distribution of Moodle includes a wide range of new features designed to meet the specific needs of corporations, including competency management, staff development plans, team management, individual and corporate dashboard reporting, and the management of classroom events.

Op dit moment is Totara alleen beschikbaar voor klanten van de joint venture. Het is de bedoeling dat in januari 2011 Totara publiekelijk beschikbaar komt.

Benieuwd waar de verschillen zitten tussen Moodle 1.9, Moodle 2.0 en Totara? Bekijk de vergelijkingslijst.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees