Handige tools voor Moodle ontwikkelaars

Een blogpost voor Moodle ontwikkelaars. Op staat de handige tool PHPXref. Dit is een tool die is ontworpen om het proces van het werken met grote PHP projecten te vergemakkelijken doordat je zeer snel en gemakkelijk door code-documentatie samen met de code zelf kan bladeren.

Het werkt door het scannen van een project directory en het vertalen van de bestanden die hij vindt in leesbare cross-referenced HTML. Het resultaat is een verzameling van eenvoudige HTML-bestanden die kunnen worden gelezen met behulp van een browser.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees