Pilot Rome-authoringtool via Moodle

Op tweakers.net staat een artikel over Project Rome, een authoringtool die gebruik maakt van Adobe AIR. Naast dat Project Rome beschikbaar is in een uitvoering voor thuis- en kleinzakelijk-gebruik, heeft Adobe ook een versie voor het onderwijs gebouwd. Om Project Rome for Education te kunnen gebruiken, moet een onderwijsinstelling accounts hebben bij Google Apps for Education of het Moodle cms-platform. Dit geldt echter alleen voor de pilot.

Momenteel is Project Rome gratis te testen. Adobe vraagt gebruikers om feedback achter te laten. Op termijn wil Adobe zijn authoringtool in een abonnementenmodel gaan aanbieden. Wanneer dat het geval zal zijn en welke prijzen de softwarefabrikant voor ogen heeft, is nog onbekend.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees