Pilot Rome-authoringtool via Moodle

Op tweakers.net staat een artikel over Project Rome, een authoringtool die gebruik maakt van Adobe AIR. Naast dat Project Rome beschikbaar is in een uitvoering voor thuis- en kleinzakelijk-gebruik, heeft Adobe ook een versie voor het onderwijs gebouwd. Om Project Rome for Education te kunnen gebruiken, moet een onderwijsinstelling accounts hebben bij Google Apps for Education of het Moodle cms-platform. Dit geldt echter alleen voor de pilot.

Momenteel is Project Rome gratis te testen. Adobe vraagt gebruikers om feedback achter te laten. Op termijn wil Adobe zijn authoringtool in een abonnementenmodel gaan aanbieden. Wanneer dat het geval zal zijn en welke prijzen de softwarefabrikant voor ogen heeft, is nog onbekend.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees