Hoe lang zijn ze aan het leren?

Een veel gehoorde vraag is of er een mogelijkheid in Moodle zit om te kijken hoe lang de cursisten bezig zijn met leren. De ‘Use Time Based Course Report‘ lijkt dit op te lossen door een rapport te bieden met  gestructureerde rapportage van de verstreken tijd door de cursisten binnen een Moodle cursus. Dit is een indicatie, want gelukkig geven ze zelf al aan:

There is no numerical weighting of activities nor resources, so the progress indicator only gives an idea of how much of the content has been viewed and used. This should not be considered for qualitative learning analysis.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees