Teleblik filmpjes embedden in Moodle

Teleblik bevat ruim 10.000 uur aan audiovisueel materiaal van de Publieke Omroep dat speciaal geselecteerd is om in te zetten in de les. Het is gratis te gebruiken voor leerlingen en docenten. Maar je moest wel altijd inloggen en dat gaf gedoe met inlogcodes. Gelukkig heeft Webskoel een SSO authenticatie plugin (Entree Federatie Plugin) mogen schrijven om Teleblik in Moodle te integreren.

In de nieuwe versie van Teleblik is het ook mogelijk om filmpjes te embedden, net zoals je een Youtube filmpje kan ‘insluiten’ in een webpagina. Christian Bokhove heeft dit al uitgeprobeerd en een screendump online gezet.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees