eyeOS integratie met Moodle

Laten we eerst beginnen wat eyeOS is:

eyeOS is an Open Source Platform designed to hold a wide variety of Web Applications over it. eyeOS was thought as a new definition of Operating System, where everything inside it can be accessed from everywhere in a Network. All you need to do is to login into your eyeOS server with a normal Internet Browser, and access your personal desktop, with your applications, documents, music, movies… just like you left it last time.

De app eyeMoodle is een applicatie om Moodle te integreren met eyeOS. Het voordeel is dat je de wachtwoorden voor Moodle in eyeOS kunt bewaren.

Het idee achter eyeOS is niet om een besturingssysteem binnen een Operating System, of een browser in een browser. eyeOS is een volgende stap in het digitale tijdperk leven:

  • Het kunnen werken vanuit overal, ondanks het gebruik van een volledig uitgeruste moderne computer, een mobiele gadget of een compleet verouderde pc.
  • Het delen van bronnen eenvoudig tussen de verschillende centra het werk van een zelfde bedrijf, of werken vanuit verschillende plaatsen en landen in dezelfde projecten.
  • Genieten van altijd dezelfde applicaties met dezelfde open formaten, en het vergeten van de gebruikelijke compatibiliteitsproblemen tussen Office-suites of traditionele besturingssystemen.
  • Het kunnen blijven werken als u naar uw lokale computer te verlaten of het gewoon crasht, zonder verlies van data of tijd in het oplossen van haar problemen: log alleen maar in op je eyeOS vanaf een andere plaats en je kan verder werken.

Omdat het gratis en open source, mag je dus ook je eigen systeem opzetten. Handig voor je familie of juist je school of organisatie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees