Voortgang Moodle 2.0

Op 20 juli kwam Moodle 2.0 niet uit. Een week later was september de maand waarin Moodle moet uitkomen, september 2010 wel te verstaan. Nu we bijna op een derde van deze maand zijn, kijken we naar de voortgang die Moodle 2.0 maakt. Op tracker.moodle.org kunnen we de voortgang volgen en ruim 81% van de problemen is nu verholpen.

Leuk detail is dat op deze webpagina een precieze datum genoemd, namelijk 20 september 2010. Noteer dat alvast maar in de agenda en zet de champagne koud, maar wacht met ontkurken tot het moment suprême. 😉

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees