Moodle voor Polytechnic College Suriname

  • Actueel
  • >
  • Moodle voor Polytechnic College Suriname

Naast het Instituut voor de Opleiding van Leraren en het FHR Institute, gaat Avetica ook de hosting verzorgen van Stichting Polytechnic College Suriname. Het PTC, opgericht in 1997, is een hogere technische beroepsopleiding waar project- en praktijkgericht onderwijs, kennis én technische innovatie voorop staan. Erkend door de staat Suriname, kent het PTC op dit moment drie sectoren. De sector Techniek is een 5-jarige avondopleiding met de studierichtingen Elektrotechniek, Infrastructuur en Werktuigbouwkunde, Informatie Communicatie Technologie, Hoger Laboratorium Onderwijs en Internationaal Ondernemerschap in de Agroketen.
Afgestudeerden van deze studierichtingen dragen de titel Bachelor of Applied Technology (B.Tech).

Het instituut gaat Moodle inzetten om zijn studenten een brede, gedegen en herkenbare hogere beroepsopleidingen aan te bieden met een goed beroepsperspectief. Het instituut wil op een marktgerichte, efficiënte manier bijdragen aan de persoonlijkheidsvorming van de student, met de nadruk op een hoog kwalitatief rendement. Een logische keuze voor Moodle dus.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees