Gratis Moodle hosting?

Op Moodlenews.com staat een groeiende matrix van gratis hosting mogelijkheden voor Moodle. Een mooie ontwikkeling zou je zeggen. Maar op Moodle.org staat een forumdiscussie waarin meerdere van deze Moodle hostingaanbieders er niet goed van af komen. Niet alleen KeyToSchool wordt niet gewaardeerd omdat zij wachten op Moodle 2.0, van de andere aanbieder wordt dit gezegd:

  • Ninehub, keytoschool: they are overwhelmed, so service is unavaibale. K2S will come back with moodle 2.
  • Moodleshare, moodlereader and e-socrates aren’t hosting services themselves, you can create courses but you don’t have a moodle platform on your own.
  • Learning objectivity: I couldn’t find a way to apply.
  • 000webhost: keeps hunging up when uploding moodle files or using FTP. I’ll try it again tomorrow.
  • ewedle: error messages, it doesn’t work.
  • gnomio and sqooltools: too much ads. i’m creating courses for teens… I can get in trouble if they click on a bad ad.
Moodle hosting van Avetica

Als expert op het gebied van Moodle hosting weten we dat gratis hosting niet reëel is. Wij willen dat de Moodle sites snel zijn en altijd bereikbaar. En advertenties op een leeromgeving is als een tang en een varken.

Toch hoeft goede Moodle hosting niet duur te zijn. Met meer dan 40 Moodle sites die op onze webservers draaien en meer dan 45.000 gebruikers die van die sites gebruik maken, kunnen we zeggen dat we een goede prijs/kwaliteit hebben. Meer informatie over onze tarieven kunt u vinden in onze webshop.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees