Nieuw taalpakket in Moodle – Dzongkha

Dzongkha, wie kent die taal niet? Het wordt gesproken door zo’n 600.000 mensen in het kleine staatje in Zuid-Azië. Met deze taal komt het aantal taalpakketten in Moodle 1.x uit op 86. Alle taalpakketten kan je in simpel downloaden binnen je Moodle site, je hebt hier geen FTP-programma voor nodig.
Kies voor Site-beheer > Taal > Pakketten en selecteer de talen die je wilt installeren. Ook kan je in dit scherm updates uitvoeren van je taalpakketten, want soms zijn nog niet alle duizenden woorden en zinnen vertaald.

Voor Moodle 2.x zijn nog veel mensen in de wereld bezig met het bijwerken van de vertalen voor deze nieuwe versie. De vorderingen zijn te bekijken op deze site.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees