Moodle in favoriete top 10 van leertools

Sinds 2007 vraagt Jane Hart elk jaar aan onderwijsprofessionals uit de hele wereld om jouw favoriete top 10 door te geven van tools die je gebruikt bij (online) leren. Omdat dit nu voor het vierde jaar wordt gedaan, ontstaat een beeld welke tools populairder worden en welke uit het zicht gaan verdwijnen.  Tot 17 oktober 2010 kan je favoriete top 10 door geven via http://c4lpt.co.uk/recommended/2010.html.

Uiteraard veel opvallende namen zijn te zien in de top, zoals Twitter en Youtube. Opvallend is dat Moodle eigenlijk het enige programma in de top 10 is (met de huidige tussenstand) dat specifiek is ontwikkeld om te leren.

Bekijk de (tussentijdse) lijst op “The Emerging List of Top 100 Tools for Learning 2010“.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees