Win een Award met je Moodle cursus

Wat vinden studenten/cursisten nu van jouw cursus? Natuurlijk kan je met de feedbackmodule makkelijk een evaluatieformulier bouwen, maar het Course Awards Blocks geeft je de mogelijkheden om te stemmen hoe goed jouw cursus is. En je kan een opmerking erbij plaatsen.

Daarnaast kunnen alleen Moodle-beheerders een medaille uitdelen aan cursussen. Het ‘Medal block’ geeft je als organisatie de kans om een docent/opleider die goed bezig is met Moodle eens in het zonnetje te zetten. Dus ga voor goud met je Moodle cursus!

Download het blok op de Modules and plugins pagina’s van Moodle.org

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees