Google AdSense in Moodle

Moodle blok: Google AdSenseGeld verdienen met Moodle cursussen, dat zou mooi zijn en het idee is simpel: zet een site op met wat content en plaats hier reclame op van bv. Google Adsense. Op het moment dat de webpagina wordt ingeladen, scant Google de teksten en op basis hiervan wordt relevante reclame getoond. Vele sites als leren.nl of medicalfacts.nl staan vol met Ads door Google. Ook in Moodle is het mogelijk om een blok neer te zetten met Google Adsense reclame. Het was al mogelijk door in een HTML-blok de juiste HTML-codes te plaatsen, maar met behulp van het blok ‘Google AdSense’ gaat het veel makkelijker en je hebt minder technische kennis nodig.

Dus geld verdienen met Moodle cursussen? Ja, vul een Moodle site met zinvolle content en plaats reclame. En dan maar hopen dan de bezoekers ook op die reclame klikken, want dan  pas  verdien je wat. Wil je sneller geld verdienen met Moodle, gebruik dan de Moodle Payments module die Avetica heeft ontwikkeld. Hier moet je eerste betalen via iDeal en dan pas krijg je toegang tot de Moodle cursus.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees