Avetica & Stanislascollege Delft

In mei 2008 stak het Stanislascollege een onwetende teen in het Moodle-water. Dat kan ook haast niet anders. Je zou namelijk veel méér moeten weten van een elektronische leeromgeving voordat je eraan begint, maar je kán er pas wat van weten nadat je er een tijd mee gewerkt hebt. Lastig dus.

Gelukkig kregen we snel professionele ondersteuning. En, nog gelukkiger, werd dat Avetica, want dat bevalt nu al ruim anderhalf jaar meer dan uitstekend.

Arnout Vree is als beheerder betrouwbaar en snel. Hij geeft inspirerende trainingen (zie CSG Comenius) waarbij hij zijn onderwijzershart niet verloochent. Behalve uitstekend uitleg geven, doet hij wat een docent hoort te doen: je aanzetten tot nadenken. In dit geval over je onderwijs en de rol van Moodle daarin. Een veel gehoord antwoord van hem is dan ook een wedervraag: ‘Dat ligt eraan, wat wil je ermee bereiken?’

Arnouts deskundige begeleiding, adequate beheer, bereidheid tot meedenken (bv. over visieontwikkeling en professionalisering) en, niet onbelangrijk, zijn immer goede humeur, hebben een zeer positieve bijdrage geleverd aan het implementatieproces van Moodle op onze school. En doen dat tot op heden.
Wij hopen dan ook nog lang van zijn inspirerende, geduldige, behulpzame en humoristische inbreng verzekerd te zijn.

Janneke Louwerse
ICT-ambassadeur
Stanislascollege
Locatie Westplantsoen

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees