Hosting voor FHR Institute in Paramaribo

  • Actueel
  • >
  • Hosting voor FHR Institute in Paramaribo

Avetica is gevraagd om de hosting van Moodle voor het F.H.R. Lim A Po Institute for Social Studies in Paramaribo te gaan verzorgen. Het FHR Institute is een non-profit organisatie, welke is opgericht in maart 2000. Bijzonder aan het FHR-instituut is dat het in 2003 kwam met een totaal andere ontwikkelingsvisie. In die visie gaat het niet om geld, niet om ontwikkelingssamenwerking, maar om iets heel anders, namelijk om de drieslag van visie, kennis en vaardigheden. In visie zit dan altijd de ontwikkelingsrichting besloten, en daarmee de waarden en normen waarop ontwikkeling moet zijn gebaseerd.

Zo’n 100 studenten en docenten gaan met Moodle werken.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees