Toetreding bestuur Ned-Moove

Op 27 januari jl. is Arnout Vree van Avetica toegetreden tot het bestuur van Ned-Moove. Hij heeft de functie van secretaris geaccepteerd en zal zich met de andere bestuursleden inzetten om de doelen van de Nederlandstalige Moodle gebruikersvereniging verder te realiseren. Deze doelen zijn: Het bevorderen van kennisdeling en samenwerking tussen de leden van de vereniging op het gebied van het gebruik van Moodle staat hierbij centraal. Door de open kennisuitwisseling binnen Ned-Moove hoeven leden het wiel niet opnieuw uit te vinden en profiteren ze van elkaars kennis en ervaring.

De komende drie jaar zal Arnout, naast de secretariële kant van de functie, ook meewerken aan het organiseren van de diverse seminars, zoals de jaarlijkse Moodlemoot.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees