Online vaardigheden trainen met Moodle

  • Actueel
  • >
  • Online vaardigheden trainen met Moodle

Al jaren lang wordt er verteld (en ik doe daar ook hard aan mee) dat kennis prima via e-learning aan te bieden en te toetsen is en dat vaardigheden toch wel heel lastig wordt. En gelukkig, ook daar komt verandering in. Orga Toolkit heeft een Moodle add-on waarmee je, via de webcam, bepaalde vaardigheden kan trainen. De eerste module die ze hebben gemaakt is leren solliciteren.

Nu kan ik het helemaal gaan uitschrijven hoe werkt, maar beelden én zelf doen zeggen veel meer. In de Moodle cursus Webcamtraining Sollicitatiegesprek staat een demo van deze training met 6 opdrachten waarin je zelf deelvaardigheden kunt oefenen. Ik zou zeggen: probeer maar uit!

Samen met Orga Toolkit gaan we de module verder ontwikkelen, want er zijn legio mogelijkheden. Wat dacht je van een online training leren presenteren (die nu wordt ontwikkeld) of de mogelijkheden met taalonderwijs. Of…..

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees