Seminar ‘Moodle add ons’

Ik was gevraagd om op het Ned-Moove seminar te spreken over Moodle en aangezien het onderwerp ‘Moodle add-ons’ was, wilde ik graag daarbij aansluiten. Ik heb gekozen voor de titel van mijn presentatie ‘Waardevolle add-ons’ en na afloop gevraagd of zij dat ook vonden. En gelukkig, de drie add-ons die ik in een half uur presenteerde vielen in de smaak. Zie ook mijn presentatie hieronder:

Het seminar werd afgesloten door een goed verhaal van Arjen Vrielink over het ‘Moodle gat’ wat helemaal geen gat is. Ook hier weer het bekende verhaal; de gebruiker is de zwakste schakel en het hebben van een sterk wachtwoord is essentieel. Dit hadden we zelf vorige week ook al geconstateerd. Ik verbaas me nog steeds hoe sommigen hebben gereageerd…

In januari wordt de volgende Ned-Moove seminar gehouden en in mei wordt er weer een Moodlemoot georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees