Nooit meer Moodle-loos

Wat voor titel geef je aan een mini-conferentie over Moodle voor een VO-school? Nou, na een paar minuten brainstormen waar de ene titel na de andere werd afgeschoten, kwam ‘Nooit meer Moodle-loos‘ eruit. Leuke woordspeling, maar tegelijk ook een serieuze ondertoon, want die kant gaan we wel op.

Op 3 december 2009 wordt deze mini-conferentie gehouden op het Stanislas College voor alle docenten van deze VO-school. Het gebruik van Moodle als ondersteuning van de lespraktijk staat centraal. En niet alleen Moodle, maar ook programma’s die geïntegreerd kunnen worden met Moodle, zoals Ephorus en Codename Future. Het belooft een leuke en praktische conferentie te gaan worden.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 405 andere abonnees