Moodle & Voicethread

Een Moodle beheerder van één van onze klanten uit het voortgezet onderwijs, is bezig met een project  voor moderne vreemde talen om de didactische waarde van asynchrone audiotoepassingen te besnuffelen. Naast Nanogong dacht zij ook aan Voicethread. Deze is namelijk ook te integreren in Moodle, want daarvoor is een filter geschreven. Ik kende Voicethread nog niet, maar na installatie en een thread te hebben gekoppeld, lijkt het me een leuke en zinnige toepassing. Ik heb hem ook gelijk op onze demonstratiesite neergezet in een aparte cursus Moodle & Voicethread.

Wat je kan doen met Voicethread, kan je hieronder bekijken:

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees