Mini-conferentie Moodle

Gisteren had ik op het Stanislas College te Delft weer een TEI-bijeenkomst. TEI staat voor Taskforce ELO Implementatie. Eén van de onderwerp was de mini-conferentie Moodle op donderdag 12 november. De docenten van het Stanislas Collge  kunnen dan kiezen uit diverse workshop die uiteraard met Moodle te maken hebben. Dit kunnen ook programma’s zijn die geïntegreerd met Moodle kunnen worden, zoals de koppeling met Codename Future.

Ik heb zelf al een paar ideeën , maar als jullie nog suggesties hebben voor workshops of een leuke key-note spreker, dan hoor ik het graag!

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees