Betalende klant binnen één uur

Hebben mijn klant en ik het vandaag over de marketing van de Moodle-site www.wftvragenbank.nl en hoe we uiteraard zoveel mogelijk mensen naar deze site kunnen krijgen waar zij kunnen oefenen voor het Wft (PE) examen, komt er een e-mail binnen dat er een nieuwe klant heeft betaald via iDeal. En we hadden nog geen uur daarvoor alle instellingen rondom Moodle Payments pas ingevoerd en de cursus zichtbaar gemaakt.

We keken elkaar een beetje beteuterd aan, dat zo snel al het eerste geld was verdiend voor hem. “Hoezo, marketing nodig?” grapte mijn klant. Toch hebben we nog de mogelijkheden van Google Adwords en het optimaliseren van Moodle voor Google doorgesproken.

Toch wel leuk om te zien hoe makkelijk en snel je een betaalde cursus met Moodle online kan zetten en dat het zo snel werkt!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees