Leuke Progress Bar voor Moodle

Deze vraag krijg ik met enige regelmaat: “Is het mogelijk dat de cursist/leerling ziet welke bronnen en activiteiten hij/zij al gehad heeft?

Nu is er het blok Progress Bar beschikbaar, daarmee is met kleurtjes te zien hoe je voortgang is. Je kan zelfs meerdere blokken toevoegen en ze zelf een naam geven. Dus een apart blok voor alleen de voortgang van alle opdrachten is dus mogelijk.
Per blok stel je in welke bronnen en activiteiten en zelf welke data daaraan gekoppeld zijn. De kleur rood geeft aan dat je een bron/activiteit nog niet heb gevolgd. De groene kleur heb je het wel al gevolgd en de blauwe kleur geeft aan dat je deze nog niet hoeft te doen, omdat de data in de toekomst liggen.

Een eenvoudig maar handig blok.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees