Aansluiten en activeren…

Men neme 12 product- en salesmanagers van een leverancier van medische hulpmiddelen die allemaal een Targa-training hebben gehad en hiermee eigenlijk niets meer mee doen. Daar voegen we toe een aanvraag voor accreditatie van het bedrijf met als verplichting dat een aantal trainers ook didactisch getraind moeten zijn. Dan voegen we een eigenwijze trainer aan toe die zelf uit het onderwijs komt en die een hekel heeft om eerst uitgebreid je bedrijf te presenteren, daarna jezelf en dan uiteindelijk het product waar de klant echt pas interesse in heeft. Deze ingrediënten stop je van donderdagochtend 9.30 uur tot vrijdagmiddag 16.00 uur in een zaal, faciliteert ze met voldoende eten en drinken en bekijk de maaltijd die geserveerd wordt: alle trainingen worden opnieuw opgebouwd volgens de twee kernthema’s:

  1. aansluiten bij de doelgroep
  2. activeren van je cursisten.

Dit service-gerichte bedrijf kan haar meerwaarde nu ook via betere trainingen laten zien. Want trainingen waar echt aandacht is voor het leerproces van je klanten wordt gewaardeerd. Net zoals bij ons portaal Permanente-educatie.nl faciliteren wij graag de trainingen van medische hulpmiddelen met als hoger liggend doel het veiliger en effectiever gebruiken van medische hulpmiddelen. Afgelopen dagen was het middels een training didactische vaardigheid aan product- en salesmanagers. Of ik nu een online training verzorg of een offline, beiden zijn erg leuk om te doen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees