Kansen met iDeal module in Moodle

  • Actueel
  • >
  • Kansen met iDeal module in Moodle

Het is leuk om te zien dat langzaam maar zeker steeds meer mensen de kansen zien die onze module Moodle Payments biedt: het online aanbieden van cursussen op de eigen Moodle-site en de cursist laten betalen via iDeal, net zoals bij een webshop. Ook bedrijven zien er een businessmodel in en zelfs een school wil de module inzetten. Een greep uit de kansen die ik tot nu toe gehoord heb:

  • het Edudelta College wil de module inzetten om haar studenten voor de werkweek te laten betalen en gelijk toegang te verlenen tot alle informatie over die werkweek.
  • BMC ontwikkelt diverse e-learning modulen (in samenwerking met ons) voor zorginstellingen rondom het project van DBC naar DOT. Via iDeal kan over enkele weken elke medewerker in de zorg toegang tot de cursus kopen.
  • WFT Vragenbank gaat oefenexamens aanbieden over de Wet op het financieel toezicht.
  • Het Nederlands Instituut Digitale Fotografie biedt online trainingen aan in haar Canon E-Academy over fotografische onderwerpen, zoals portretfotografie, landschapsfotografie, macrofotografie of reisfotografie

En zo zien we dat langzaam steeds meer mensen (soms naast hun reguliere baan) een eigen internet-opleidingsbedrijfje starten. Een leuke ontwikkeling om te zien. Ik hoop wel dat de kwaliteit van de online cursussen goed blijft.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees