Moodle voor BMC

BMC levert advies, verander- en interim-management, training en coaching, auditing, onderzoek en benchmarking aan overheden, zorg-, onderwijs- en welzijnsinstellingen, woningcorporaties en andere organisaties met publieke taken.

Voor de eigen medewerkers heeft het bedrijf uit Amersfoort een paar jaar geleden de BMC Academie opgezet. Nu heeft BMC een stap verder gezet in het professioneel opleiden van de eigen adviseurs en managers. Ze heeft aan Avetica gevraagd om Moodle te implementeren als hun leermanagementsysteem en een aantal medewerkers te trainen in het didactisch ontwerpen van cursussen in Moodle. Het bijzondere is dat ook deze klant kiest om de focus te leggen op actieve leervormen i.p.v. alleen maar kennisoverdracht.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees