Artikel in FMT

“Wij kennen het allemaal: Instructies waar niet alle verpleegkundigen bij aanwezig kunnen zijn, verloop van personeel, dikke handboeken die niet uitnodigend zijn om de benodigde kennis in op te zoeken, met soms als gevolg gebruikersfouten bij medische apparatuur. “Dit moet toch anders kunnen”, was de gedachte die aan de basis lag van care4learning.nl.”

Zo begint ons artikel in FMT. De Vereniging van Ziekenhuis Instrumentatietechnici (VZI) heeft ons gevraagd om een artikel te schrijven voor hun blad over ons gratis educatief portaal Permanente-educatie.nl. Dit artikel is zojuist verschenen in het januari-nummer en is ook hieronder te downloaden in PDF.

E-learning, een slimme vorm van instructie – FMT 2009, 1

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees