Stanislascollege kiest voor Avetica

  • Actueel
  • >
  • Stanislascollege kiest voor Avetica

Het Stanislascollege is een katholieke scholengemeenschap met locaties in Delft, Rijswijk en Pijnacker. De school had al de keuze voor Moodle gemaakt als elektronische leeromgeving en heeft deze maand gekozen voor Avetica als Moodle partner voor de hosting, training en advisering.

De migratie is in overleg in het weekend uitgevoerd om de overlast te minimaliseren. Daarnaast is er een Moodle thema ontworpen, zodat de hele leeromgeving in de huisstijl van het Stanislascollege is. Zie het mooie resultaat.

Vanaf januari starten de trainingen aan de docenten en de Moodle beheerders. Deze laatste groep wordt ook nog door Avetica begeleidt om Moodle te integreren in het onderwijs van het Stanislascollege.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 403 andere abonnees