E-learning voor het Kenniscentrum Lokale Overheid

  • Actueel
  • >
  • E-learning voor het Kenniscentrum Lokale Overheid

Het Kenniscentrum Lokale Overheid (KCLO) heeft uitgebreide ervaring met het transformeren van overheidsorganisaties en ondersteunt deze organisaties met praktijkgerichte opleidingen. Voor onder andere de BAG-opleidingen heeft KCLO gekozen om met Moodle de opleidingen te ondersteunen en heeft aan Avetica gevraagd de implementatie van Moodle te verzorgen.

Met behulp van het Moodle Cursus Ontwerp Model is door KCLO het didactisch ontwerp gemaakt. Avetica begeleidt dit ontwikkelproces en adviseert over de digitale didactiek die nu een onderdeel uitmaakt van de opleidingen van KCLO.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees