Gastcollege HAN Opleidingskunde (2)

  • Actueel
  • >
  • Gastcollege HAN Opleidingskunde (2)

Vandaag heb ik in Nijmegen een gastcollege gehouden bij de opleiding Opleidingskunde van de HAN. Om niet twee uur lang te praten had ik ook een paar stellingen er tussendoor gedaan. En de studenten hadden al op mijn vorige post vragen gesteld. Op mijn verzoek schrijven de studenten in groepjes nog verslagen welke ik toegestuurd krijg. Ben benieuwd wat zij vooral waardevol (of niet) vonden.

Ik vond het zelf leuk om te doen en hieronder staat de presentatie (via SlideShare) van vanmiddag.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 447 andere abonnees