Gastcollege HAN Opleidingskunde

Ik ben benaderd door Paul Jacobs van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voor het verzorgen van een gastcollege aan tweedejaars studenten van de opleiding Opleidingskunde. Deze studenten zijn bezig met de de onderwijseenheid “ontwerpen van leerarrangementen”. Nu is het niet zo moelijk voor mij om veel te vertellen, ik heb immers jaren voor de klas gestaan …

Maar ik ben vooral benieuwd welke vragen de studenten hebben voor mij. Want ik wil wel zoveel mogelijk aansluiten bij de leerbehoeften van de studenten.

Dus bij deze mijn vraag aan de studenten om hieronder je vraag te stellen. Ik zal daar komende maandag op in gaan. Alvast bedankt.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees