Goede eindresultaten bij docententraining Moodle

  • Case study
  • >
  • Goede eindresultaten bij docententraining Moodle

Een programma kan nog zo goed zijn, maar zonder de nodige kennis over het gebruik ervan, blijft het slechts beperkt tot de intentie om het ooit eens te gaan inzetten. Hetzelfde geldt ook voor een open source programma als Moodle, welke op CSG Comenius in gebruik is als Elektronische Leeromgeving.

De docenten op CSG Comenius hebben dan ook een training van vier middagen gevolgd waar niet alleen de theorie werd behandeld, maar ook genoeg ‘hands on’ ervaring mogelijk was. Het maakte voor de cursisten niet uit of ze over een hoog ict-gehalte beschikten of alleen over de nodige basis computer vaardigheden. Iedereen kon op zijn/haar eigen tempo aan de slag. De cursus resulteerde dan ook in een eindpresentatie van elke docent. Zonder meer kan gezegd worden dat hier zeer goede eindresultaten werden afgeleverd.

Vanaf het begin, waarbij in goed overleg met Avetica de cursus werd opgesteld, tot aan het eind, is er een goede samenwerking met dhr. Arnout Vree geweest. Hij heeft laten zien over de nodige onderwijskundige ervaring te beschikken, om deze cursussen tot een goed eind te laten komen. Namens CSG Comenius bedankt!

Roland Pennaertz
Coördinator vmbo
Locatie Brandemeer
CSG Comenius

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 459 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees