Avetica verzorgt e-learning voor Pon

  • Actueel
  • >
  • Avetica verzorgt e-learning voor Pon

Pon, een internationaal handelsconcern met een grote diversiteit aan activiteiten, gaat e-learning inzetten bij haar opleidingen. Pon heeft gekozen voor Avetica voor de hosting en training van Moodle en de ontwikkeling van de e-learningmodulen. Samen met de vaste opleidingsbureaus waar Pon mee werkt, worden de e-learningmodulen ontwikkeld.

Vanwege het karakter van de opleidingen is er gekozen voor blended-learning. Deze aanpak heeft als voornaamste voordeel dat het leren niet wordt beperkt tot de klassikale bijeenkomsten, maar ook tussen de bijeenkomsten door het leerproces verder gaat en gevolgd kan worden door de trainers. Reflecteren en samenwerkend leren zijn onderdelen van het didactisch ontwerp waarmee Pon de kracht van Moodle goed benut.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees