Blog

Avetica verzorgt e-learning voor Pon

29 oktober 2008

Actueel

Pon, een internationaal handelsconcern met een grote diversiteit aan activiteiten, gaat e-learning inzetten bij haar opleidingen. Pon heeft gekozen voor Avetica voor de hosting en training van Moodle en de ontwikkeling van de e-learningmodulen. Samen met de vaste opleidingsbureaus waar Pon mee werkt, worden de e-learningmodulen ontwikkeld.

Vanwege het karakter van de opleidingen is er gekozen voor blended-learning. Deze aanpak heeft als voornaamste voordeel dat het leren niet wordt beperkt tot de klassikale bijeenkomsten, maar ook tussen de bijeenkomsten door het leerproces verder gaat en gevolgd kan worden door de trainers. Reflecteren en samenwerkend leren zijn onderdelen van het didactisch ontwerp waarmee Pon de kracht van Moodle goed benut.

Tags

 

Comments are closed.