Verschuiving naar Het nieuwe leren

  • Actueel
  • >
  • Verschuiving naar Het nieuwe leren

De laatste maanden merk ik steeds vaker dat klanten van ons een stuk zijn opgeschoven in de manier waarop opleidingen worden ontworpen en aangeboden. Ze schuiven allemaal op richting het sociaal-constructisvisme. Het gaat van kennisoverdracht naar meer samenwerkend leren.

Dit is ook te zien aan de leeractiviteiten die zij in Moodle gebruiken, veel meer dan voorheen worden forums en wiki’s ingezet. Het lijkt erop dat “het nieuwe leren” nu pas een beetje gaat doordringen in het bedrijfsleven. Een leuke ontwikkeling, zeker ook omdat hiermee het aantal “doorkliklesjes” vermindert. En inderdaad, hier ben ik geen fan van…

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees