Feedback module binnen Moodle

Na veel cursussen en trainingen worden evaluaties uitgereikt, veelal op papier. Het verwerken hiervan neemt veel tijd in beslag en dat zijn nu juist zaken die een computer goed kan doen. Standaard zit er binnen Moodle geen feedback module, maar deze kan wel apart worden geïnstalleerd.

In onze demonstratieomgeving Moodle heb ik de feedback module neergezet en een kort formulier gebouwd met open vragen en meerkeuzevragen. De resulaten kunnen in Excel worden gedownload, de vragen kunnen als sjabloon worden opgeslagen zodat je niet telkens alle vragen moet overtypen. Ook kan er een notificatie worden verzonden wanneer een online formulier is ingevuld. Al met al een handige module welke zeer waarschijnlijk in Moodle 2.0 standaard wordt opgenomen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 398 andere abonnees