Gastcollege bij opleiding Gezondheidszorg Technologie

  • Actueel
  • >
  • Gastcollege bij opleiding Gezondheidszorg Technologie

Hoe het balletje van het ANP persbericht over Permanente-educatie.nl kan rollen. Wij zijn benaderd door de Hogeschool Rotterdam om een gastcollege te verzorgen bij de Opleiding Gezondheidszorg Technologie. Vandaag heb ik overleg gehad om één en ander af te stemmen. In het 4e leerjaar krijgen de studenten een module “instrueren, adviseren en didactiek”, waar e-learning één van de onderwerpen is.Mijn gastcollege zal gaan over de digitale didactiek rondom medische instrumenten. Omdat wij de e-learningmodule over de BladderScan® BVI 3000 hebben ontworpen en ontwikkeld, sluit dit mooi aan bij de opdracht die de studenten meekrijgen: het maken van een didactisch ontwerp over een medisch instrument. Ook zal ik de studenten begeleiden en beoordelen. Hiervoor richt ik een aparte Moodle-cursus in, want zoiets moet je ook digitaal begeleiden…

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 460 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 460 andere abonnees