Zoekstrategieën op internet

De CommonCraft heeft weer een nuttig filmpje gemaakt over zoekstrategieën op internet. In het filmpje gaan ze niet heel uitgebreid in over de verschillende zoekstrategieen. Dan zou het filmpje ook te lang worden. Maar het blijft een leuke manier van iets uitleggen.

Al jaren geleden heb ik op www.usetolearn.nl een cursus gemaakt, genaamd: Leren zoeken met Google. Want goed zoeken op internet, vind ik een basisvaardigheid, die vele niet goed beheersen. Leren zoeken op internet zou een onderdeel moeten zijn van het vak informatievaardigheid. Maar ja, welke school geeft dat vak?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees