ANP Persbericht: Permanente-educatie.nl, gratis e-learning voor zorgverleners

  • Actueel
  • >
  • ANP Persbericht: Permanente-educatie.nl, gratis e-learning voor zorgverleners

Voor alles is een eerste keer, ook voor het versturen van persberichten. Vandaag hebben wij ons eerste persbericht op het ANP Pers Support geplaatst, een mijlpaal.

ANP Persbericht: Permanente-educatie.nl, gratis e-learning voor zorgverleners

Al sinds de oprichting van Avetica lopen wij met de gedachten rond over e-learning in de gezondheidszorg. Het laatste jaar zijn we concreet bezig geweest met het ontwikkelen van Permanente-educatie.nl. Praktijksituaties uit de ziekenhuizen en de dagelijkse praktijk van de leveranciers zijn de directe aanleiding geweest om dit concept te ontwikkelen. Dit gecombineerd met onze kennis over e-learning, didactiek, marketing én de markt van medische instrumenten en leverancier(s), ligt er nu een dienst waar we erg trots op zijn en waar we nu al veel van geleerd hebben.

Het is dan ook onze passie om een educatieve dienst neer te zetten en uit te bouwen, die meerwaarde biedt voor alle partijen en die (zo min mogelijk) drempels biedt. Vandaar onze slogan: gratis e-learning voor zorgverleners.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 451 andere abonnees

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 451 andere abonnees