Avetica ontwikkelt Ephorus-module voor Moodle

  • Actueel
  • >
  • Avetica ontwikkelt Ephorus-module voor Moodle

Ephorus en Avetica zijn een overeenkomst aangegaan voor de ontwikkeling van een Ephorus-module voor Moodle. Ephorus, marktleider in plagiaatpreventie, biedt binnen veel gebruikte ELO’s een integratie aan met hun eigen webservices.

Studenten en cursisten leveren werkstukken in via de Ephorus-module, de docent ontvangt binnen enkele minuten het werkstuk, automatisch voorzien van de rapportage van Ephorus. De docent hoeft niets extra’s te doen om te achterhalen of de student origineel werk heeft geschreven.

De Ephorus-module wordt ontwikkeld voor Moodle 1.8 en 1.9 en zal vrij toegankelijk gedownload kunnen worden. In een speciale Moodle-demonstratieomgeving komt informatie te staan over de installatie en configuratie van de Ephorus-module.

http://moodle-ephorus.avetica.nl/

Vanaf 15 september zal de Ephorus-module te gebruiken zijn.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 397 andere abonnees