Brink& Avetica

Brink& helpt zorginstellingen bij de implementatie van continue leerprocessen (individue, team en organisatie) met als doel het creëren van excellente zorg, vitale zorginstellingen en doelmatige zorgprocessen. Op het Brink& Portaal, waar Moodle de spil is, wordt voor een aantal leerprocessen cursussen in Moodle ontwikkeld.

Avetica levert technische ondersteuning op Moodle en onderwijskundig advies aan Brink& voor de ontwikkeling van de cursussen die vooral bestemd zijn voor verpleegkundigen en zorgmanagers. Voor het ontwerp van de cursussen hebben de medewerkers van Brink& gebruik gemaakt van het Moodle Cursus Ontwerp Model. Nadat de ontwerpen gemaakt waren, heeft Avetica geadviseerd in de ontwikkeling van content zelf. Ook hier is rekening gehouden met de didactische kenmerken van de doelgroep.

Dit project is typisch "scaffolding", oftewel in de steigers zetten. In het begin intensieve samenwerking, welke geleidelijk wordt afgebouwd tot periodieke begeleiding. Op manier gaan de medewerkers van Brink& gelijk praktisch aan de slag en leren ondertussen de kennis en vaardigheden die noodzakelijk zijn om didactisch verantwoorde cursussen in Moodle te ontwikkelen.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees