Online trainingen voor mentoren

Mentorschap Netwerk Nederland is een stichting die ten behoeve van bijvoorbeeld sommige mensen met een verstandelijke beperking, of voor personen met dementie en anderen die deels het zicht hebben verloren, keuzes te kunnen maken in de gezondheidszorg.

Mentorschap Netwerk Nederland (MNN) is dienstverlenend door middel van kennis verzamelen en delen met regionale coördinatoren en mentoren. Ze dragen zorg voor de ontwikkeling van leer – en begeleidingsmodellen en stimuleren waar mogelijk een verbetering van kwaliteit, standaarden en ethisch handelen.

MNN heeft Moodle als leeromgeving gekozen om op een laagdrempelige manier kennis te delen voor de coördinatoren, de communicatie en samenwerking in de verschillende werkgroepen te organiseren en online trainingen te verzorgen aan de (nieuwe) mentoren via www.mentorschap.net.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 487 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees