Samen bouwen aan e-learning…

…dat wordt de nieuwe propositie van Avetica. De afgelopen weken hebben wij onze gedachten laten gaan over wat ons bezig houdt, waar onze passie ligt en waar we goed in zijn. Terugkijkend op ruim vijf jaar Avetica en naar de projecten die we samen met onze klanten hebben uitgevoerd en nog steeds uitvoeren, dan kunnen we maar één conclusie trekken: wij bouwen graag met u samen aan e-learning.

Dit past ook persoonlijk bij mij. Al in mijn tijd als leerkracht basisonderwijs vond ik het al leuk om kinderen les te geven. Nieuwe kennis aanbieden, ze begeleiden en zien hoe ze groeien in hun ontwikkeling. En dit wil ik nog steeds.

De komende tijd zullen wij “samen bouwen aan e-learning” in onze marketing(communicatie) verder uitwerken. Want een propositie bedenken is één, het doorvoeren in álle onderliggende activiteiten is twee. We hebben al een begin gemaakt op de homepage van onze website.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees