LinkedIn simpel uitgelegd

CommonCraft is sterk in het simpel uitleggen van de kracht van internetapplicaties. Ze hebben al filmpjes gemaakt over webloggen, wiki en RSS. Via mijn RSS-reader kreeg ik het bericht binnen dat ze een filmpje hebben gemaakt over LinkedIn, een zakelijk netwerk.

Tuurlijk probeert LinkedIn zoveel mogelijk mensen lid te krijgen van hun netwerk. De optie [People you may know] geeft een aantal personen waarvan LinkedIn verwacht dat ik ze ken. En ik weet niet hoe ze dit hebben gedaan, maar er zitten altijd mensen tussen die ik ken.

En je hebt altijd de optie:

View Arnout Vree's profile on LinkedIn

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 490 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 490 andere abonnees